Heinex Data A/S - Storage, Kabler, SAS, SATA, RAID
Heinex Data e-shop
Infortrend Eonstor Networked Storage
Infortrend Eonstor Networked Storage
EonNAS Features
NAS for SOHO & SMB


Atto FibreChannel cntr.
SAS/SATA cntr.
SAS/SATA RAID cntr.
SCSI cntr.
Atto FastStream RAID cntr.
Atto Thunderbolt
10 GbE cntr.
Heinex Data - Netværkskabler, PDS, cat 5E, Cat 6, Cat 7
Cat 5E kabler
Cat 6 kabler
Cat 7. kabler
Heinex Data - Fiber kabler
Fiber kabler 62,5/125 my
fiber kabler 50/125 my
fiber kabler 50/125my OM3
fiber kabler 50/125 my OM4
fiber kabler 9/125 my
Heinex Data - Strøm kabler og stik dåser
Netkabler 220V/380V
Stikdåser
Heinex Data - Coax kabler
RG174 coaxkabler
RG58 coax kabler
RG179 coaxkabler
RG59 coaxkabler
BT3002 coaxkabler
SDI coaxkabler
1.0/2.3 coax kabler
Coax adapter
Heinex Data - Tele kommunikations kabler
Heinex Data - Balun kabler
Heinex Data - CX4 kabler
Heinex Data - SAS/SATA kabler
Heinex Data - SFP+ kabler
Kontakt - Heinex Data A/S
Firma profil - Heinex Data A/S
Handels betingelser
Heinex Data A/S e shop

EonNAS modeller

Professionelle Storage løsninger

Specialist i kabler - egen produktion

Hvad er ZFS?

ZFS er et kombineret filsystem og Logical Volume Manager. Funktionerne i ZFS omfatter data integritetkontrol, support for høj lager kapacitet, integration af begreberne filsystem og volume management, snapshots og copy-on-write clones, kontinuerlig integritets verificeringer og automatisk reparation af defekte data.

Efficiency

Den eksplosive vækst i data og lagerplads har skabt nye udfordringer for virksomheder i alle størrelser: Hvor kan man effektivt håndtere disse store datamængder med de stramme budgetter der ofte arbejdes indenfor. Den nye EonNAS  serie, reducerer den plads der kræves i server rummene ved hjæl af indbygget deduplikering og komprenering.

Data Deduplication

EonNAS har indbygget blokbaseret deduplikering.  Beregninger foretages hver gang der skrives til systemet. Når EonNAS ser en identisk blok på systemet, bliver den nye blok ikke skrevet, men der bliver oprettet et link til den allerede eksisterende blok. Dette sparer MEGET plads i de fleste applikationer.

Data Komprinering

EonNAS benytter også datakomprinering på både delte mapper og iSCSI volumes (valgfrit). Data kompression på EonNAS benytter LZJB algoritmen som giver lav over-head og kraftig komprenering uden tab.

Thin-Provisioning

Kapacitets udnyttelsen er yderligere forbedret med "Thin Provisioning" teknologien. Ved dynamisk at tildele de enkelte applikationer mere plads i takt med behovet, slipper man på forhånd at afsætte et stort storage område, som først vil blive benyttet på et langt senere tidspunkt. Med et virtuel storage område tildeler man pladsen efterhånden som behovet opstår.

Pålidelighed

EonNAS minimerer tab af arbejdstid som følge af nedetid og tab af data med ubegrænset antal snapshots, pool mirror, remote replication, corrupt data self-healing og RAID beskyttelse. EonNAS kan også have WORM  (Write Once, Read Many) volumer, hvor det er påkrævet.

Ubegrænset Snapshot

Snapshot teknologien kan benyttes til at beskytte delte mapper, iSCSI volumer og systemindstillinger. EonNAS supporterer et ubegrænset antal snapshots med intervaller helt ned til 10 minutter.

Pool Mirror

For at mindske følgerne af eventuel datatab og nedetid, tilbyder EonNAS og så "pool-mirror". Den infbyggede "pool-mirror" funktion hjælper brugere med Real-time replikering mellem 2 EonNAS enheder. Hvis det primære EonNAS "går ned" vil sekundære EonNAS system, som har samme data" overtage, med minimal nedetid.

Encrypted Remote Replication

AES 256-bit Data Encryption* og CHAP-godkendelse sikrer at EonNAS kun kan tilgås af autoriserede personer med nøgle og krypteret password. Dette forhindrer dine følsomme data mod at blive stjålet/misbrugt ved uautoriseret adgang. Selv ved fjernovervågning og backup  benytter EonNAS krypteret "remote replication" med Rsync (128bit SSH) for at sikre data hele vejen fra afsender til modtager.

* AES 256-bit Data Encryption supported varies on models; please refer detail in software specifications.

Corrupt Data Self-Healing

End-to-end data integritet kræver, at hver datablok kontrolleres mod en uafhængig checksum. ZFS Benytter end-to-end checksum til, ubemærket, at opdage og rette data fejl. Hvis en disk returnere "dårlige" data vil ZFS dedektere dette og prøve at læse det igen. Hvis disken er del af et RAID eller bare mirror vil ZFS både finde fejlen og rette fejlen på systemet. Den benytter checksummen til at afgøre, hvilke data der er de korrekte, sender de "rigtige data til applikationen og reparere fejlen på disken/diskene.

RAID Protection

EonNAS RAID system beskytter mod datatab og data forbliver intakt, selv hvis op til 2 diske fjler samtidig i systemet (RAID-6) Når der opstår en diskfejl vil en på forhånd defineret spare disk blive genopbygget med data som tidligere var på den defekte disk. Envider muligør "Disk roming" muligheden for at flytte diske fra et EonNAS til et andet, hvis systemet skal udskiftes uden ny opbygning af RAIDset og restore af data.  Bare flyt diskene og systemet er kørende igen.

File Server

EonNAS giver fildeling på tværs af Windows, Mac, Linux, og UNIX platforme. Det understøtter pgså CIFS/SMB, AFP, og NFS protokollerne.

Backup Server

Mac brugere kan bruge Apple Time Machine mens Windows brugere kan bruge 3-parts software som Acronics Backup & Recovery til backup af data.

FTP Server

Mulighed for at oprette en  FTP server som en bekvem måde at up- downloade filer, der deles mellem brugere. colleagues or partners.

HTTP/HTTPS Server

EonNAS kan hoste flere forskellige websites med den indbyggede web-server funktion.

Print Server

EonNAS gør det muligt at dele USB printere der er tilsluttet EonNAS så alle på netværket kan benytte samme printer.

Scalability

Alle EonNAS produkter kan skaleres via flere diske. Men især 3000 og 5000 serien kan via deres expansion port udvides op til 240 diske. Denne mulighed for at udvide efter behov sikrer din investering ud i fremtiden, hvor forskellige faktorer ændrer dit databehov.

Simplicity

EonNAS opfylder mange forskellige netværksbaserede lagringsmuligheder, med et minimum af vedligeholdelse. System vedligeholdelse af EonNAS er enkel og let tilgængelig. En brugervenlig web-baseret brugerflade giver let adgang til system vedligeholdelse og udvidelser. Ofte benyttede procedurer fås med et overskueligt billede af genveje til de enkelte procedurer. Det har aldrig været lettere at administrere et komplex storage system.

Modular & Cable-Less Design

Med fast backplane i EonNAS serien minimeres fejlmulighederne og det letter samtidig vedligeholdelse og eventuel fejlfindig på systemerne.

Affordability

Betjeningen af EonNAS kræver kun ganske lidt oplæring. Det er meget enkelt at installere og vedligeholde, hvilket medvirker til at holde det samlede IT-budget.EonNAS har som standard "thin-provisioning" der giver mulighed for at tildele et stort virtuelt storageområde, uanset den faktiske kapacitet der er tilrådighed.

Full-featured Business Applications

Storage Consolidation and Cross-Platform File Sharing

Med den omfattende support af netværks protokoller på EonNAS, er det legende let at dele filer mellem lokale og eksterne arbejdssationer med Windows, Mac og Linux platforme. Med adgangskontrol for mapper og undermapper er det enkelt at administrere adgangen for de enkelte grupper og afdelinger. Man kan også importere informationer fra Windows Active Directory (AD) og LDAP for at lette opsætningen af brugere og rettigheder.

Optimal iSCSI and Virtualization Ready

Den indbyggede iSCSI support på EonNAS giver mulighed for at implementere IP SAN og dermed supportere mail servere, databaser og virtualisering. EonNAS giver problemfri lagerløsning til VMware, Citrix og Hyper-V. Desuden supporteres avanceret MPIO og MC/S til at opnå "load balancing" og automatisk failover med dualpath forbindelse.

Intuitive System Management Tools

System vedligeholdelse og opsætning er enkel på EonNAS , På mindre end 15 minutter kan man færdigøre processen fra power-on til systemet er kørende. Med trin-for-trin guider hjælper en brugervenlig grafisk brugerflade med let adgang til de mest almindelige funktioner via genveje. Real time  overvågning smat notifikationer via email og SNMP traps giver den sikkerhed der er nøsvendig for system vedligeholdelse. der ud over er der selvfølgelig en "eventlog" til sporing af begivenheder i systemet.

EonNAS Family

Se de enkelte modeller

Heinex Data A/S     Klamsagervej 12     DK-8230 Åbyhøj    Danmark    Tel: +45 8625 1088    Fax: +45 8625 9302     email: info@heinex.dk